31.08.2021  |  Dining  |  Food

Jul med god samvittighed - med Teministeriet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Julekalender. 24 dage med daglige overraskelser op til jul. En af de hyggeligste juletraditioner. I år kan du sammen med Teministeriet nyde julen med ren samvittighed med deres 100% bæredygtige tejulekalender.

Temninisteriet har genovervejet deres populære julekalender og lancerer i år en gennemtænkt kalender bestående af 100% økologiske og biodynamiske materialer. Den smukke emballage har biologisk nedbrydelige og komposterbare indsatser, som du kan genbruge som små potter til stiklinger eller frø.  Kalenderen leveres desuden med en flot tote bag af 100% ren bomuld; et net, der vil blive brugt igen og igen i hjemmet - til idrætstøj, som strandtaske eller indkøbsnet. Vejl. pris: 399,- kr.

Du kan nyde julekalenderen i selskab med en ven, kæreste eller nabo, da hver låge gemmer på løs te til 2 personer. Husk, at Teministeriets kvalitetsteer kan brygges på op til 3 gange. Opbevar blot teen i din tebrygger, og tilsæt vand når du er klar til at nyde en ny kop.

Udover julekalenderen lancerer Teministeriet også 6 nye juleteer, der alle er økologiske. Vejl. pris: 99,- kr.

Fairtrade – ny te-serie

I år lancerer Teministeriet også en helt ny, økologisk te-serie, Fairtrade, der – som navnet antyder – støtter Fairtrade; en international bevægelse, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens bønder og arbejdere.  

En måde at udrydde fattigdom på er ved at betale en fair pris for bønders råvarer og en fair løn til verdens mange plantage- og fabriksarbejdere. Denne sag bakker Teministeriet op ved at betale en ordentlig pris for teen og samtidig støtte organisationer, som sørger for bedre livsbetingelser for arbejderne som fx opførelse af skoler og anskaffelse af medicinsk udstyr.

Faritrade-serien består af løs, økologisk te i fine dåser. Nye og helt anderledes smagsoplevelser, fx sort te med lakrids, appelsin og kakao. Her finder du også Teministeriets første jasmin-te - en grøn te med tørrede jasmin-blomster. Høj, høj kvalitet, som du kan nyde med god samvittighed. Vejl. pris: 130,- kr.

Billeder: https://we.tl/t-3D5MjDoYZM

---

Teministeriet

Alle Teministeriets teer er danskproducerede. Østens te-traditioner kombineres med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter. Kvaliteten er høj, sortimentet bredt, og designet nordisk og stilrent.    

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere