12.06.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Jamie Olivers Antipasti bræt skaber afslappet stemning ved bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Anret småretterne på et ægte antipasti bræt fra Jamie Oliver og placer det midt på bordet, så alle kan sidde omkring og række til.

Antipasti betyder “før maden" og består traditionelt af kold mad som oste, rå og marinerede grøntsager samt delikate udskæringer af lokale specialiteter fx skinke, artiskokhjerter og pølse. 

Antipasti er skønt, let og lækkert og en perfekt måde at skabe en afslappet stemning omkring middagsbordet. Anret småretterne på et ægte antipasti bræt fra Jamie Oliver og placer det midt på bordet, så alle kan sidde omkring og række til. Det er råt og enkelt og en velsmagende og uhøjtidelig måde at starte gæstemiddagen på.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere