19.08.2021  |  Business  |  Branchenyt

JACOB JENSEN i spændende, nyt F&H samarbejde

Den danske designvirksomhed JACOB JENSEN har indgået et strategisk partnerskab med F&H. Partnerskabet betyder, at der bliver sat fuld fokus på at designe og produktudvikle nye, tidsaktuelle produkter til køkken og bolig i de kommende år.

F&H kan netop afsløre, at de har indgået et partnerskab med den ikoniske designvirksomhed JACOB JENSEN. Med samarbejdet er der allerede lagt en vækstplan, hvor JACOB JENSEN DESIGN’s studier i Danmark, Bangkok og Shanghai skal designe en række nye produkter til køkkenet og til boligen de kommende år. De første produkter forventes at blive lanceret i løbet af 2022.

Produkterne skal sælges gennem F&H’s datterselskab Thuesen Jensen i Danmark og igennem F&H's internationale salgsorganisation på eksportmarkeder.

I forbindelse med partnerskabet udskilles JACOB JENSEN brand i et selvstændigt selskab med Thomas Bennedsen som direktør og med F&H som medejer. Her er det desuden tanken at invitere andre brand-partnere med i det nye selskab i de kommende år.

En ikonisk historie
JACOB JENSEN gruppen ejes i dag af Kolind A/S sammen med efterkommere af designeren Jacob Jensen, der i 1958 grundlagde virksomheden. Firmaet blev verdenskendt for sit samarbejde med Bang & Olufsen i tre årtier, og har siden da løst designopgaver for en lang række af verdens førende virksomheder.

I dag består JACOB JENSEN gruppen af JACOB JENSEN DESIGN med tegnestuer i Shanghai, Bangkok og Danmark og det nye JACOB JENSEN BRAND med hovedkontor i Danmark.

For et år siden indgik JACOB JENSEN et tilsvarende partnerskab med en audio virksomhed, der allerede har lanceret det første JACOB JENSEN audio-system i Asien. Samtidig er en ny generation af de ikoniske JACOB JENSEN ure på vej.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere