05.11.2020  |  Dining  |  Table top

It's all in the details!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som prikken over i'et på et veldækket bord udstråler de nylancerede servietringe fra BITZ både overskud og gæstfrihed.

Når det kommer til borddækningen, er servietringe et luksuriøst touch, der emmer af elegance og højner detaljegraden. Med andre ord vidner servietringene om, at man har gjort sig umage som vært og gerne vil forkæle sine gæster lidt ekstra. 

De spritnye servietringe fra BITZ er stilsikre og enkle i udtrykket med metalspænde og læderlook. Vælg sort/brun og messing eller grå/sort og krom, og vend læderet så farven matcher den øvrige borddækning.

Servietringene er ideelle til stofservietterne fra det eksklusive samarbejde mellem BITZ og Södahl, der for nyligt blev introduceret som 'Organic' - en bæredygtig, GOTS-certificeret tekstilserie med grundfarver som 'cream', 'grey', 'rose' og 'olive' og kontrastfulde pipingbånd som 'amber' og 'black'.

Find BITZ på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner. 

Servietringe 4 stk. DKK 199,95.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere