30.04.2019  |  Business  |  Udstyr

iRobot Roomba i7+ robotstøvsugeren høster eftertragtede designpriser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den er blevet taget rigtig godt imod på markedet, er en af de mest søgte robotstøvsugere på nettet, og anmeldere roser den til skyerne. Nu høster den også verdens mest eftertragtede designpriser.

Red Dot - Best of the Best 2019 Award

iRobots robotstøvsuger Roomba i7+ med Clean Base Ekstern støvbeholder har netop vundet Red Dot 2019 - Best of the best-prisen i kategorien: produktdesign. Best of the Best gives for banebrydende design til de bedste produkter i kategorien, og er Red Dots bedste placering i konkurrencen.

Red Dot Award / Produktdesign er en af verdens største designkonkurrencer. I 2019 deltog designere og producenter fra 55 lande med mere end 5.500 produkter i konkurrencen. Men kun 1,5 % af de tilmeldte produkter, vandt en Red Dot: Best of the best. Den internationale jury består af erfarne eksperter med forskellige fagkompetencer, som i mere end 60 år har mødtes én gang årligt for at udvælge årets bedste design. Under den afgørende proces, som spænder over flere dage, afprøver de produkterne, diskuterer dem og når til slut en velbegrundet beslutning vedrørende designkvaliteten på de tilmeldte produkter. Tro mod mottoet "På jagt efter godt design og innovation" fokuserer deres vurdering på kriterier som niveauet for innovation, funktionalitet, overall kvalitet, lang levetid og ergonomi. https://www.red-dot.org/.

iF DESIGN AWARD 2019

iRobots Roomba i7+ robotstøvsuger har ydermere vundet iF DESIGN AWARD 2019, en verdensberømt designpris. Det vindende produkt, Roomba i7+ med Clean Base Ekstern støvbeholder vandt i disciplinen produktdesign i kategorien for robotstøvsugere. Roomba i7+ overbeviste de 67 jurymedlemmer, bestående af eksperter fra hele verden, med sin unikke Clean Base Eksterne støvbeholder og Imprint Smart Mapping. Konkurrencen var hård: mere 6.400 tilmeldte produkter fra 50 lande, som alle håbede at vinde kvalitetsmærket. Se under “Design Excellence-sektionen” i iF WORLD DESIGN GUIDE for mere information om Roomba i7+.

I 66 år har iF DESIGN AWARD været anerkendt som toneangivende for exceptionelt design. IF-mærket er kendt verden over for fremragende design, og iF DESIGN AWARD er en af de mest eftertragtede designpriser i verden.

Roomba i7+ er ydermere modtager af CES Innovation Awards Honoree, og blev håndplukket som en af TIME Magazines Bedste opfindelser / TIME Magazine’s Best Inventions.

Vejl. udsalgspris: DKK 9.999,-
Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_vZe_km8Tkfv3fR
Link til video: https://youtu.be/bPX526iUA5Q
For mere information om iRobot i7+: www.irobot.com

For yderligere information kontaktes:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere