12.02.2016  |  Interior  |  Brugskunst

iRobot Roomba 980 er fremtidens støvsuger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Markedets hidtil mest suveræne robotstøvsuger blev lanceret i Norden i januar 2016 - Allerede kåret til 5 x testvinder

Efter blot få uger på markedet er iRobot Roomba 980 allerede kåret til 5 x testvinder.  iRobots nyeste skud på stammen sætter helt nye standarder for robotstøvsugning.

Hvis du troede, at robotstøvsugning skulle suppleres med manuel støvsugning for at holde dine gulve helt rene, tager du grueligt fejl og har muligvis ikke fulgt med i udviklingen inden for robotstøvsugere. iRobot Roomba 980 indtager for alvor ’det smarte hjem’.

  1. SMART: Denne model tager en hel etage i huset, inden den selv kører i opladning igen (køretid på op til 2 timer). Blev robotten ikke færdig, vender den automatisk retur efter opladning og fortsætter støvsugningen, indtil jobbet er fuldført.
     
  2. SIMPLE: Du kan styre og programmere robotten fra afstand via app’en. Roomba 980 forbindes til dit hjemmenetværk, og du kan både lave rutiner for støvsugningen, mens du ikke er hjemme, samt måle Roombas aktivitet. Alt sammen via din mobil eller iPad.
     
  3. CLEAN: Sugestyrken er uovertruffen. To store roterende gummivalser samler støv og større partikler fra gulvet, og sidebørsten støvsuger effektivt langs vægge og møbler. iRobots AeroforceTM Cleaning System med Carpet Boost yder dobbelt sugestyrke*, når Roomba 980 kører på tæpper, og hvor det i øvrigt trænger til ekstra støvsugning.

iRobot slår konkurrenterne – igen
Efter blot få uger på det nordiske marked er iRobot Roomba 980 allerede 5 x testvinder.** Den intelligente visuelle navigation, app-styringen, WI-FI tilslutningen og ’Carpet boost’ er de funktioner, der især har taget anmelderne med storm.

iRobot producerer suveræne robotter
En af årsagerne til at iRobots rengøringsrobotter gang på gang kåret til testvindere er, at iRobot er verdens førende robotvirksomhed, der i over 25 år ikke har lavet andet end robotter. Både militær-, forsvars- og sikkerhedsrobotter - foruden hjemmerobotterne, som der indtil nu er solgt over 15 millioner af verden over.  

Læs mere om iRobot Roomba 980 her: http://www.witt.zone/irobot/

Vejledende udsalgspris: 8.999,- DKK

*) 10 gange sugestyrke i forhold til fx 700-seriens modeller.

**) Robots Al Detalle, Din side, Best Vacuum Cleaners, IEE Spectrum, CHIP.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere