20.08.2019  |  Business  |  Udstyr

iRobot inviterer dig indenfor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deltager du på IFA-messen i Berlin? Så kig endelig forbi iRobots stand, og lad dig ”wauwe” af innovative robotter, deltag i interviews og oplev de mange spændende demonstrationer under hele messen.

iRobot stand: Hall 6.1/119
Fremtidens robotter til nutidens Smart Home. iRobot står klar på IFA med intelligente husholdningsrobotter, som ikke bare gør en forskel, men som rent faktisk letter hverdagen og yder en toppræstation HVER gang.

Med mere end 25 års erfaring og 25 millioner robotter solgt globalt, kender iRobot forbrugernes krav og imødekommer dem ved kontinuerligt at udvikle sig og forbedre sine robotter.

Siden introduktionen af Roomba i 2002, har de arbejdet koncentreret for at opfylde dine behov, og har inden for det sidste år lanceret adskillige nye produkter med revolutionerede features. Herunder Roomba i7+, en robotstøvsuger, der automatisk tømmer sin egen støvbeholder, hvilket gør det muligt for dig at glemme alt om støvsugning i flere uger ad gangen. Sidste skud på stammen er den banebrydende Roomba s9+, robotstøvsuger, og Braava jet m6, robotgulvmoppen, som tager det næste skridt inden for forbundne enheder og intelligent kommunikation, som derved sikrer din bekvemmelighed. Robotgulvmoppen starter nemlig gulvvasken automatisk, så snart støvsugeren er færdig. Helt uden din hjælp.  

Hvis du er interesseret, fremvises disse produkter på standen, hvor iRobots produkteksperter vil demonstrere de intelligente features. Lad os endelig vide, hvis du ønsker et interview eller en produkt-demonstration, og vi arrangerer det for dig. Kontakt product manager, Ida Birgitte Holm på ibh@witt.dk eller tlf. 23 98 81 30.

IFAs Officielle Media Reception - Showstoppers:
Ud over iRobots stand, fremviser iRobot Roomba s9+ og Roomba i7+ robotstøvsugere samt Braava jet m6 robotgulvmoppe på Showstoppers, torsdag d. 5 september fra 18:00 – 21:00 som I finder i foyeren ved South Entrance. Produkteksperter inkl. Antoine Garcia, iRobots EMEA Product Manager, står klar til at demonstrere iRobots nye produkter i ro og mag væk fra messestøjen. 

Vi har begrænset antal pladser til 1:1 interviews med vores produkteksperter – giv os derfor gerne besked, hvis det har interesse, og vi arrangerer det med glæde.  

Vi glæder os til at se jer på IFA.

For tilmelding til interviews og yderligere informationer kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk  
Telefon: +45 23 98 81 30

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere