10.11.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Gastronomas IQ BBQ Grill

Indhold fra partner Hvad er dette?

Høj-intelligent Grill

Nu er den her! Den længe ventede intelligente BBQ Grill. Det høj-intelligente grill system sikrer det perfekte resultat hver gang. Ved hjælp af en sensor, der måler tykkelsen af maden (Max 50mm) garanteres at tilberedningstiden bliver tilpasset til den valgte fødevaretype og tykkelse.

IQ BBQ Grill er utrolig handy at bruge. Man skal blot vælge madvaretypen og den ønskede tilberedningsgrad såsom RARE, MEDIUM eller WELL DONE.

Specifikation for Gastronomas IQ BBQ Grill:

·         Nem at bruge: Vælg madvaretype og ønsket tilberedningsgrad

RARE, MEDIUM eller WELL DONE - så er du klar

·         Opvarmningssystem angiver, når enheden er klar til brug

·         Tilberedningsindikator

·         Mulighed for at vælge mellem 6 madvaretyper – bacon, kylling, pølser, oksekød/steak, fisk og hakkebøf. Det er også muligt at bruge den manuelle indstilling til f.eks. panini,       sandwich, grøntsager etc.

·         IQ-Grill kan åbnes til en vinkel på 100° eller 180° til grillning fra to sider

·         Aftagelige grillplader med slip-let-belægning – tåler maskinopvask

·         Grillpladeareal på 700 cm2.

·         Drypbakke medfølger – tåler maskinopvask.

·         Maks. effekt: 2000

Mere fra ADEXI A/S

ADEXI A/S

www.adexi.dk

Grundlagt i 1987 og tilbyder løsninger indenfor elektiske husholdningsartikler, så som mikrobølgeovne, støvsugere, skønhedspleje,og meget mere.Adexi Group er en del af Elof Hansson Holding og blandt de største importører og udbydere af elektroniske husholdningsprodukter til hjemmet. Adexi Group har et solidt fodfæste i Skandinavien og eksporterer til Tyskland samt øvrige europæiske markeder. Med e…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere