27.04.2020  |  Interior  |  Bad

INU spejle og børster – naturlige skønheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er masser af kompromiser i hverdagen. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med smukke versioner af de ting, du har brug for? Som fx den nye kollektion af spejle og børster i organisk design og dekorativt lyst træ fra Zone Denmarks spa-serie INU.

I en hverdag, hvor alt går stærkt, tæller små øjeblikke af nydelse. Det er præcis, hvad Zones nye spa-serie INU handler om. Selvforkælelse og nærvær i glimt, der giver dig ro og lader dig op til en ny dag.

Den nye serie af lækre børster og smukke håndspejle er fremstillet i lyst træ og har et blødt, organisk design. Det lækre look gør dem ikke kun til praktisk tilbehør, men små nydelsesfulde designoplevelser i fin harmoni med badeværelsets enkle indretning og dæmpede nuancer.

Serien omfatter to badebørster, en børste til fodpleje og selvfølgelig en neglebørste. De har alle naturhår og et smukt kurvet design, der kan være behageligt vanedannende i morgenbadet eller efter en lang dag.

Det største spejl er en lækker nyfortolkning af det klassiske håndspejl. Seriens lille spejl har et fint halvcirkelformet greb. Spejlenes glas er monteret i en ramme, så de kan pynte med glassiden nedad – uden at de bliver ridsede.

Design: Neu Studio

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om INU

INU er nærvær - hverdagens luksus - i form af selvforkælelse inspireret af roen, balancen og sanseligheden i den skandinaviske bade- og saunakultur. Det er lækkert design, bløde tekstiler og skønne, sarte dufte til en velfortjent pause fra hverdagens travlhed – en hviskende invitation til at forkæle sanserne og nyde nuet.

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere