19.08.2019  |  Kitchen  |  Accessories

Instablogger blenderen - #nofilterneeded

Indhold fra partner Hvad er dette?

Velkommen hjem fra ferie. Tilbage til gode, sunde hverdagsvaner, så kroppen kommer i balance. Men uden det bliver for besværligt, tak. Witt Velocity vakuumblender gør det nemmere at leve sundt.

Når du blender, er der intet spild - og foregår blendningen tilmed i vakuum, bevares alle fibre, vitaminer og næringsstoffer.

På Witts nye, innovative Velocity vakuumblender kan du lave lækre smoothies, supper og dressinger med masser af fibre, vitaminer og næringsstoffer – uden spild!

Perfekte smoothies. Flot, ensartet konsistens og farve!

Problemet med traditionelle blendere er, at store mængder luft piskes ind i juice og smoothies, så de omgående begynder at oxidere. Herved nedbrydes en del vitaminer, konsistensen bliver skummende, juicen misfarves, og konsistensen skiller.

Når du blender i vakuum, undgår du at piske luft ind i din smoothie eller suppe. Strukturen bliver mere jævn, farverne klarere og smagen fyldigere. Og du bevarer mange flere vitaminer og antioxidanter. Derudover forlænges holdbarheden betragteligt - helt op til 7 dage!

Med Witt Velocity vakuumblender har vi ganske enkelt taget det bedste fra blenderen og kombineret det med alle fordelene ved vakuum og pakket løsningen ind i lækkert, nordisk design. Witt Velocity er din nye vakuumblender og den eneste, du nogensinde behøver. Til en pris, der er til at betale.

PS. Witt Velocity Vakuumblenderen er også kendt som ’Instablogger blenderen’, for mad- og juicebillederne taler for sig selv. Filtre er helt unødvendige.

Specifikationer

  • 1500W
  • 32.000 omdrejninger /min.
  • Pulsfunktion
  • 6 knive i rustfri stål
  • Støjreducerende skjold
  • Kande i BPA-fri Tritan
  • Hvidt lys i drejeknappen
  • Hvidt lys omkring funktionsknapperne

Vejl. pris: 2.999,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-SgOhgjaCqQ

Læs mere her: https://witt.zone/witt/velocity-blender-dk/

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere