02.12.2022  |  Kitchen  |  Trends

Innovation i farver

Leonardo, der i år har 50-års jubilæum, relanceres nu af Hamonoya. Det gælder mundblæste glas i smukke farver, keramik og flotte vaser.

De er mundblæste, og de har deres helt eget udtryk. Det er farverigt på den ene side, og enkelt og stilrent på den anden. Det gælder den store kollektion af glas fra Leonardo, som nu står på hylderne i showroom’et hos Hamonoya.

”Leonardo, der produceres af tyske Glaskoch, har været at finde på det danske marked før, men nu relancerer vi den meget brede kollektion af glas til alle formål. Farvede drikkeglas, en stor og bred kollektion af vinglas og meget mere, samt lanterner, vaser samt stel i keramik”. Det fortæller Martin Riis, der er CCO hos Hamonoya.

Og han har helt ret i, at Leonardos glas er lidt anderledes end de klassiske glastyper, der ellers er at finde på markedet.

”Leonardo glas er fra 1859, så det er en gammel virksomhed, der i dag tæller blandt de førende glasleverandører”. Således er deres krystalglas patenteret med en høj brudstyrke, og Martin slår fast, at de både følger med tiden og udvikler sig med nye farver og nye produktgrupper.

Faktisk findes 10-12 forskellige serier samt specialglas, der ligger i segmentet mid til high.

Som der ser ud lige nu, er det isenkræmmerne, der forhandler Leonardo, men ambitionen er også at handle B2B med restauranter. ”Vi overtog forhandlingen 1. januar 2022, så vi er i fuld gang med at udvikle og nytænke”, lyder det fra Martin.

I øjeblikket er man inde hos flere kæder i Skandinavien, men målet er naturligvis at komme endnu bredere ud med brandet, både når det gælder glas og keramik.

Martin fortæller, at Leonardo har godt 1200 produkter i deres faste sortiment, og at kollektionen vokser med godt 800 nye produkter årligt. 

”Leonardo står for at gøre tingene anderledes. De sigter hele tiden mod at finde nye værktøjer og nye måder at arbejde med glasset på om omdanne det til innovative produkter”, siger Martin, der glæder sig til for alvor at komme ud og præsentere den nye Leonardo kollektion for de skandinaviske design- og interiørbutikker.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere