14.04.2016  |  Business  |  Branchenyt

Imerco-sammenlægninger er en succes

To Imerco-butikker, en i Korsør og en i Slagelse, blev sidste år lagt sammen. Det har affødt en række fordele for begge butikker.

I november sidste år blev Imerco i Korsør lagt sammen med Imerco i Slagelse. Den beslutning er sidenhen ikke blevet fortrudt, og succesen med sammenlægningen er til at tage og føle på. Det skriver netavisen VD Online.

Sammenlægningen af de to Imerco-butikker opstod på baggrund af et ønske om mereffekt.

”Udgangspunktet for sammenlægningen af de to forretninger var, at vi ville prøve at se, om vi kunne få en effekt ud af at trække på den store butik i Slagelse og dermed gøre sortimentet i Korsør større – blandt andet fordi mange var utilfredse med, at de måtte køre til Slagelse for at få visse af varerne”, fortæller Mogens Buhr, som siden 2007 har drevet Imerco i Slagelse, til VD Online.

Læs også: Imerco vil udbygge sin position i markedet

Medarbejderne, som i alt tæller 14, arbejder på skift i de to forretninger.

”Det er med til at udvikle medarbejderne. De får nogle udfordringer ved at stå i en anden butik med nogle andre kunder. Selvfølgelig er der nogle medarbejdere, der er lidt mere det ene sted end det andet, blandt andet har vi tre ansatte, som bor i Korsør”, siger Mogens Buhr.

Plads i Korsør
Imerco i Korsør har dobbelt så meget plads som Imerco i Slagelse. Det betyder, at medarbejderne kan lave nogle flere ting og har mere spillerum i Korsør-afdelingen.

”I Korsør har vi haft mulighed for at lave en badeværelsesudstilling i fuld størrelse med badeværelsegrej og håndklæder med mere. Det er blevet rigtig godt modtaget – og der er samtidig mulighed for, at vi kan sige til kunderne i Slagelse, at de kan lægge vejen omkring udstillingen i Korsør og kigge, hvis de har lyst”, fortæller Mogens Buhr og fortsætter:

Læs også: Imerco ude med rekordregnskab

”Tilsammen er vi blandt de største ti Imerco-”enheder” i Danmark. Det gør, at vi sammen kan meget mere, end vi enkeltvis har kunnet før. Vi har fået adgang til ”inderkredsen” hos leverandøren. Det betyder, at vi får mere hjælp fra leverandøren, som også giver os de sidste nye udstillinger. Den fordel ville Korsør-forretningen aldrig have kunnet opnå alene”.

De to forretninger har til huse på henholdsvis Nygade i Korsør og Rådhuspassagen i Slagelse.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere