14.11.2022  |  Business  |  Branchenyt

Imerco opruster med 400 juleassistancer

Trods energikrisen og usikre tider holder danskejede Imerco fast i deres strategi for både Black Friday og julehandlen – og opruster med 400 juleassistancer samt lancering af fast julepris-koncept.

"Man kan gå i flere retninger de kommende måneder. Vi vælger at opruste og sætte fokus på god service og stærke priser. Særligt vil vi under både Black Friday og julehandlen møde danskerne med de bedste priser – da vi ved, at pris bliver en vigtig faktor for alle danskere i den kommende tid – og i juletiden", fortæller administrerende direktør i Imerco, Frederik Brønnum.

Med ca. 400 nye ansigter i landets 165 butikker samt lanceringen af et fast julepris-koncept, der skal sikre Imercos kunder den bedste pris på varerne – uanset hvornår købet foretages - ønsker Imerco at sikre en julehandel, hvor alle kan være med. Derfor skal man ikke bekymre sig om at gå glip af et godt tilbud, da varer markeret med julepris ikke bliver billigere inden jul - sådan får Imercos kunder en god jul til en god pris.

"Det har været afgørende for Imerco at ansætte et stort antal nye medarbejdere for at kunne opretholde serviceniveauet i vores fysiske butikker. Vi ønsker nemlig at møde kunderne med overskud, når man handler lokalt.", understreger Frederik Brønnum. Derved vil Imerco sikre sig pladsen som danskernes fortrukne detailhandel.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere