08.02.2017  |  Business  |  Branchenyt

Ikea lancerer nyt designkoncept

Varehusgiganten Ikea lancerer nu en ny sofa, som overlader designprocessen til slutbrugerne. Ikea leverer kun rammen.

Et nyt designkoncept er opstået i den svenske varehusgigant Ikea: Sofaer, som forbrugerne selv skal designe.

Ikea bygger kun rammen til sofaerne, og det er derfor helt op til kunderne selv, hvordan sofaerne skal se ud, skriver business.dk. Konceptet går under navnet ’The Delaktig’, som betyder ’den delagtige’, og det er altså en sofa, der er skabt til at blive ændret og udviklet.

Der findes i forvejen internetportaler og virksomheder, hvis formål er at ændre eksisterende Ikea-produkter. Ikea går dog selv skridtet videre med den nye sofa, som er meget nem at ændre og udvikle på.

Læs også: Tom Dixon skal arbejde sammen med Ikea

Sofaen kommer ifølge business.dk til at bestå af en aluminiumsramme og en træbund. Derudover kan man vælge mellem bl.a. armlæn, et hovedgærde og en sofaryg, der kan sættes fast på rammen. Ikea vil også sælge en lampe, der kan sættes fast på aluminiumsrammen, og et sofabord, der også kan klikkes på.

Planen er, at sofakonceptet kommer på markedet i starten af 2018.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere