02.07.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

ICEmaker – en cool genistreg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er sjældent, vi går så langt som til at betegne et produkt som en genistreg. Men vi gør en undtagelse med ICEmaker – en genial isterningebakke og køleelement i ét produkt fra Zone Denmarks bar-kollektion ROCKS.

Ved hjælp af den specielle ICEBREAKER Nordic teknologi er det muligt at lave isterninger nemt, hygiejnisk og med god samvittighed.

Du gør sådan her …

Fyld ICEmaker, ligesom du fylder en flaske, og tryk låget på. Når vandet er frosset, trækker du i stropperne på siden af ICEmaker og frigør isterningerne inde i flasken. Fjern låget og hæld isen direkte fra ICEmaker op i din kande eller drink. Det er simpelthen så enkelt og så effektivt, at det ærgrer os, at vi ikke har tænkt på det før.

Du kan tilmed stable flere ICEmaker i fryseren, og du kan tage den frosne ICEmaker med på fx stranden, terrassen eller i parken. Så har du både is med til drikkevarerne og et kølelegeme til picnickurven.

Og så er det miljøvenligt

Her er der intet brug-og-smid-væk, ingen plastikrester i dit glas og ICEmaker kan skylles, fyldes og fryses igen – og igen. Flasken er 100% fri for BPA og ftalater af hensyn til både dig og miljøet.

Design: ICEBREAKER Nordic

Vejl. pris: 249,00 DKK

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf.  89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere