05.02.2021  |  Kitchen  |  Food

I top-form med Blomsterbergs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Blomsterbergs nye bageforme i stål får hjemmets stjernekonditor en række smarte og superfunktionelle redskaber til at bevare og endda forbedre kvaliteten af sin bagning – og selv køkkenets kagearm ender med at komme i top-form.

For konditor Mette Blomsterberg handler det gode køkkenliv om nydelse og forkælelse, men også om høj kvalitet og knivskarp præcision. Derfor lancerer Blomsterbergs nu en række lækre og funktionelle bageforme i let stål med non-stick-belægning, som slipper nemt og er let at rengøre, som giver både inkarnerede hjemmebagere og glade nybegyndere mulighed for at opnå et flottere og skarpere resultat.

Hold formen ved lige

Det kræver masser af øvelse, gode træningsforhold og en dygtig coach, hvis man vil være professionel håndboldspiller, konkurrencerytter eller elitesvømmer. Faktisk gælder det samme, hvis man vil være en superdygtig hjemmebager og kræse for både syns- og smagssans.

Formen vedligeholdes ved at holde både ovn og hjerte varmt med masser af øvetimer og eksperimenter i køkkenet. Får man brug for inspiration og coaching af en professionel, finder man masser af små film med tips og tricks på metteblomsterberg.dk, hvor Mette Blomsterberg deler glad ud af sin erfaring og grundige faglighed. 

Træningsredskaber af høj kvalitet

Lige så vigtigt som at træne meget er det naturligvis at træne med de helt rigtige redskaber. De nye forme i let stål med non-stick-belægning fra Blomsterbergs er som altid af høj kvalitet og findes i flere forskellige varianter, så de afdækker de flestes bagebehov i det søde køkken. 

Med Blomsterbergs er forbrugeren sikret produkter fra et kompromisløst brand med høj faglighed – og med masser af passion for det søde, der emmer af sanselighed, forkælelse, og nydelse sammen med dem vi holder af.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere