07.12.2021  |  Business  |  Outdoor

I mørket bliver alting lyst

Indhold fra partner Hvad er dette?

På cyklen har din sikkerhed største prioritet. Du skal have lys nok til at kunne se og navigere i dine omgivelser, samtidigt skal du være 360° synlig. Er uheldet ude, har du brug for hurtig hjælp. Med en Livall cykelhjelm får du alt det, og mere til...

Den prisvindende Livall EVO21 smart-hjelm med brugervenlig og intelligent app giver dig en unik 3-i-1 tryghed, som giver dig den sikkerhed, du har brug for på cyklen – uanset om du er til korte ture ud i det blå eller er toptrænet motionist.

360 ° synlighed
Med EVO21 får du optimal synlighed i trafikken, idet hjelmen er udstyret med et kraftigt for- og baglys samt blinklys og stoplys, der er synligt fra alle vinkler. Forlygten lyser i en 41 ° vinkel, hvilket giver dig perfekt lys uanset din position på cyklen.

Luftig letvægter
Livall EVO21 tilbyder op til 30 % mere ventilation i forhold til tidligere modeller, og med en vægt på blot 350 g sikres en let og behagelig køretur.

Maksimal sikkerhed
Livall hjelmene er udstyrede med en patenteret SOS-teknologi, hvilket betyder, at din valgte kontaktperson øjeblikkeligt modtager besked i form af en SMS med GPS-koordinater, hvis du er ude for et fald/uheld. EVO21 er ydermere udstyret med håndfri mobilbetjening.

Livall tilbyder et bredt sortiment af prisvindende cykelhjelme, som alle karakteriseres for lækkert design, høj kvalitet, optimal komfort samt maksimal sikkerhed. Med Livall får du en hjelm som både du og dine medtrafikanter vil elske.

Vejledende udsalgspris Livall EVO21: DKK 999,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-CgjQzs4CkU

Link til YouTube-video: https://youtu.be/LXgB8lJqCRI

For yderligere informationer kontaktes:

Jesper Nørgaard Tvilum
Sales & Product Manager E-Commute
Tel: +45 23 23 80 60
Mail: Jnt@witt.dk

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere