28.09.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Hvornår har du sidst drukket en perfekt kop te?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvor temperatur og smag gik op i en højere enhed? Trækketid og temperatur er to helt afgørende faktorer for, om din te bliver bitter eller perfekt!

Sage Tea Maker er verdens første fuldautomatiske tebrygger. Teen brygges under ideelle betingelser, så den perfekte smag opnås. På maskinen vælger du, om det er grøn te, hvid te, sort te, urtete etc. og trykker derefter på en knap. Tebryggeren afventer den rette temperatur og sænker automatisk tebladene ned i vandet og trækker dem op igen, når de har trukket tilpas længe. Resultatet er en optimal smagsoplevelse.

De fleste mennesker er faktisk ikke klar over, hvad den korrekte bryggetemperatur for te er, eller hvor længe teen skal trække for at opnå den perfekte smag. Manden bag tebryggeren, den kendte verdenskok Heston Blumental, fortæller, at eksempelvis grøn te skal trække 2,5 minutter ved 80 grader og sort te 2 minutter ved 100 grader. Men det behøver du ikke længere bekymre dig om. Sage Tea Maker gør arbejdet for dig – til perfektion hver gang. Bare ved tryk på en knap. 

Sage™ Tea Maker™ indeholder en programmeret Start funktion, så du kan vågne op til perfekt friskbrygget te hver morgen. Smart.

Vejledende pris: kr. 2.399,-

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere