Indhold fra partner Hvad er dette?
I en travl hverdag, skal madlavningen være nem og sund. Flere og flere bestiller måltidskasser eller tyer til et par gode, sidder-altid-lige-i-skuffen-retter a la spaghetti bolognese eller hverdagsklassikeren over dem alle: Lasagne
Men selvom det skal gå hurtigt, må det jo gerne se pænt ud. Med Christian Bitzs nye, ovnfaste fade kan du servere lasagnen med manér. Fadenes rektangulære design passer perfekt til lasagnepladerne, og den matte yderside fremstår som en smuk kontrast til den blanke, reaktive indersideglasur, der alt i alt vidner om en unik glaseringsteknik og lyser maden op.
Stentøjsfadene fås i amber, mørkeblå og grøn og tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader.
Lasagne a la Christian Bitz
(4 personer)
Kødsovs:
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
3 gulerødder
2 squash
1 peberfrugt
300 g hakket oksekød
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
1 ds. tomatpure
1 dl rødvin
250 g lasagneplader
30 g rasp
Bechamelsauce:
5 dl mælk
30 g smør
3 spsk. hvedemel
groft salt og peber
½ tsk. revet muskatnød
75 g revet parmesanost
Hak løg og hvidløg, og svits begge dele i olivenolie. Skræl gulerødderne, og riv dem sammen med squash på den grove side af rivejernet. Skær peberfrugten i tern. Svits det hele i gryden et par minutter. Tag grøntsagerne op, og svits kødet, til det er gennemstegt. Tilsæt timian, oregano, paprika og tomatpure. Tilsæt rødvin, og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Bechamelsauce: Varm mælken op til lige under kogepunktet. Smelt smørret i en gryde, og pisk melet i, til det slipper. Lad melbollen stege i 5 minutter – uden den tager farve. Tilsæt mælken gradvist under piskning, til saucen er blank. Lad saucen simre i 10 minutter. Tilsæt revet parmesanost. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Fordel lidt bechamelsauce i bunden af et smurt ildfast fad. Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs og bechamel. Slut af med et lag bechamel, og drys med rasp og lidt mere ost. Bag i ca. 45 minutter ved 180 grader i ovnen.
Serveres med en grøn salat i BITZs nye salatskål.
BITZ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.
Design

En ny produktkategori – designet af Monica Förster – udvider Genses populære Dorotea-serie
Gense lancerer en ny produktkategori i Dorotea-kollektionen i samarbejde med den internationalt anerkendte og prisvindende svenske designer Monica Förster.
Indhold fra partner
Table top

Rå og Evig natur fra Villa Collection Denmark
Med nyhederne fra porcelænsserien Evig lancerer Villa Collection Denmark igen en stribe kopper, krus, skåle og tallerkener, som hver især er et lille, unikt stykke kunsthåndværk. Det giver den funktionelle Evig-serie et skønt strejf af æstetisk nydelse.
Indhold fra partner
Design

Flotte kurver fra Villa Styles
Med Villa Styles har Villa Collection Denmark skabt en super trendy kollektion af moderne boligtilbehør, som med form- og farveglæde sætter ny kulør på boligen. Nu lanceres en række flot svungne kurve og vaser i papir.
Indhold fra partner
Design

Lad boligen blomstre med Villa Styles
Villa Styles fra Villa Collection Denmark byder med sine forårsnyheder på masser af muligheder for at lade boligen folde sig ud i trendy farver og former. Som altid sætter de nye design fra Villa Styles en helt særlig stemning.
Indhold fra partner
Tekstiler

Skønne forårsbebudere fra Södahl
Når foråret tager fat med blomstrende natur, solskin og lunere dage, er det igen tid til en naturlig forlængelse af boligen i form af hyggelige uderum og små oaser i haven.
Indhold fra partner
Food

Lækre og rå nyheder fra HOLM
Kokken Claus Holm er kendt for sin passion for det saftige, sunde og velsmagende måltid – og for glimtet i øjet og de store armbevægelser. Nu er HOLM klar med flotte opbevaringskasser, lidt godt til osten og et nip salt.
Indhold fra partner