Indhold fra partner Hvad er dette?
I en travl hverdag, skal madlavningen være nem og sund. Flere og flere bestiller måltidskasser eller tyer til et par gode, sidder-altid-lige-i-skuffen-retter a la spaghetti bolognese eller hverdagsklassikeren over dem alle: Lasagne
Men selvom det skal gå hurtigt, må det jo gerne se pænt ud. Med Christian Bitzs nye, ovnfaste fade kan du servere lasagnen med manér. Fadenes rektangulære design passer perfekt til lasagnepladerne, og den matte yderside fremstår som en smuk kontrast til den blanke, reaktive indersideglasur, der alt i alt vidner om en unik glaseringsteknik og lyser maden op.
Stentøjsfadene fås i amber, mørkeblå og grøn og tåler maskinopvask, mikroovn, fryser ned til minus 18 grader og ovn op til 220 grader.
Lasagne a la Christian Bitz
(4 personer)
Kødsovs:
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
3 gulerødder
2 squash
1 peberfrugt
300 g hakket oksekød
1 tsk. tørret timian
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. paprika
1 ds. tomatpure
1 dl rødvin
250 g lasagneplader
30 g rasp
Bechamelsauce:
5 dl mælk
30 g smør
3 spsk. hvedemel
groft salt og peber
½ tsk. revet muskatnød
75 g revet parmesanost
Hak løg og hvidløg, og svits begge dele i olivenolie. Skræl gulerødderne, og riv dem sammen med squash på den grove side af rivejernet. Skær peberfrugten i tern. Svits det hele i gryden et par minutter. Tag grøntsagerne op, og svits kødet, til det er gennemstegt. Tilsæt timian, oregano, paprika og tomatpure. Tilsæt rødvin, og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Bechamelsauce: Varm mælken op til lige under kogepunktet. Smelt smørret i en gryde, og pisk melet i, til det slipper. Lad melbollen stege i 5 minutter – uden den tager farve. Tilsæt mælken gradvist under piskning, til saucen er blank. Lad saucen simre i 10 minutter. Tilsæt revet parmesanost. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Fordel lidt bechamelsauce i bunden af et smurt ildfast fad. Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs og bechamel. Slut af med et lag bechamel, og drys med rasp og lidt mere ost. Bag i ca. 45 minutter ved 180 grader i ovnen.
Serveres med en grøn salat i BITZs nye salatskål.
BITZ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.
Tekstiler

Bæredygtig nattesøvn med Södahls Benjamina
Södahl har et stærkt fokus på bæredygtighed og ansvarlighed og slår til lyd for, at vi skal passe på miljøet og kloden – og på hinanden. Med designvirksomhedens nye Benjamina-sengesæt i satinvævet, økologisk bomuld kan man nyde en bæredygtig nattesøvn.
Indhold fra partner
Belysning

Når ikke to er ens
Denne sæson leger Villa med naturligt tørre overflader og introducerer en unik, håndlavet lampe i cement, der med ét tilfører autenticitet til dit hjem
Indhold fra partner
Bad

Zone Denmark modtager sin første ICONIC AWARD for innovation i en ny virkelighed
Zone Denmark har for første gang modtaget en pris i den internationale arkitektur- og designkonkurrence ICONIC AWARDS 2021. Zone modtager prisen Best of Best i kategorien Bath & Wellness for sin eksklusive nye dispenser med sensor.
Indhold fra partner
Trends

Så bliver det vist ikke meget mere italiensk
Med de nye raviolistempler fra HOLM kan du professionelt fortolke en af Italiens mest velsmagende pastaretter.
Indhold fra partner
Tekstiler

Køkkenserien til ethvert hjem
Tekstilbrandet Södahl har begået sæsonens mest bredtfavnende køkkenserie, der ikke bare blender ubesværet ind i køkkenets stil, men også er 100 % økologisk og GOTS-certificeret.
Indhold fra partner
Table top

En krystalklar klassiker fejrer 80-års jubilæum
Lyngby Glas fejrer i 2020 sit 80 års jubilæum, men er stadig en elegant frontløber inden for dansk glasdesign.
Indhold fra partner