29.10.2020  |  Dining  |  Table top

Hvad er en julefrokost uden snaps?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Selvom julefrokosterne er skaleret lidt ned i denne sæson, skal der stadig snaps på bordet til vinterens fester, og de nye snapseglas fra Lyngby Glas er ikke til at komme uden om!

Der er ikke meget, der kan skabe lige så god stemning rundt om det kolde julebord som snaps, og med de gennemfarvede, mundblæste snapseglas fra det traditionsrige designhus Lyngby Glas kan juledråberne ikke serveres meget flottere til silden og karrysalaten.

Mens de seks grå glas har et enkelt, stilrent udtryk perfekt til en minimalistisk, moderne borddækning, er de blå glas mere legende med forskellige udformninger, der gør det let at finde sit eget glas igen. De grå glas kan indeholde 5 cl og de blå mellem 2,5 og 5 cl.

Find Lyngby Glas på https://www.lyngbyglas.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Blå snapseglas 6 stk. DKK 249,95

Grå snapseglas 6 stk. 5 cl DKK 249,95

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere