31.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Hoptimist snupper den gule førertrøje

Indhold fra partner Hvad er dette?

Foråret giver ny energi, og hos Hoptimist er man gået i skarp træningslejr til en af sommerens helt store sportsbegivenheder: Tour de France 2022, som kører de tre første etaper i Danmark.

Spænd hjelmen og følg godt med, for der er fart på de nyeste medlemmer af Hoptimist-familien.

Siden 1968 har det fantasifulde univers af hoptimister skabt glæde, optimisme og masser af smil. De to figurer Bimble og Bumble er i alle deres mange sjove og charmerende afskygninger en ikonisk del af dansk designtradition – og nu triller tre nye ryttere ind i feltet af hoptimister.

Den grønne pointtrøje

De nye medlemmer af Hoptimist-familien er et must for alle Tour de France-fans, der elsker at sidde på hjul og følge med, når enkeltstarter, spurter og kongeetaper skal overvindes .

Midt i feltet sidder naturligvis generalen, den gule førertrøje-Hoptimist, som styrer feltet med sikker strategisk sans – og begejstrede hop på stedet. Når der skal spurtes, sekunderes han af den lynhurtige hoptimist i pointtrøjen.

Den prikkede bjergtrøje

Er man rigtig cykelentusiast, er et af de absolutte højdepunkter, når rytterne rammer en stejl bjergstigning – helt uden for kategori. Her får både den gule førertrøje og den grønne pointtrøje baghjul, når den prikkede bjergtrøje-Hoptimist klatrer op i karakteristisk vuggende bjergrytterstil.

De tre Tour de France-hoptimister er 14,4 cm høje og har en diameter på 10,3 cm – og både den gule, den grønne og den prikkede trøje er designet til at få humøret til at skifte gear og lade glæden løbe af med sejren.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere