24.02.2023  |  Interior  |  Design

Hoptimist sætter smil på påske- og forårssæsonen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når foråret kommer med sol og varme, skyder knopper igen frem i naturen. Det skønne, hoptimistiske univers knopskyder også med varme smil, påskelam, søde haremisser og en kat, som er helt sin egen, i anledning af forårets og påskens komme.

Katte går helst deres egne veje – og den nye, elegante Hoptimist-kat i egetræ er ingen undtagelse. For i modsætning til andet folk og fæ går den nemlig slet ikke, men hopper bare lidt på stedet, hvis du klapper den blidt på hovedet. Katten måler H 7,3 og D 5,9 cm.

Søde påskenyheder

Serien Soft kombinerer en elegant mat overflade med dejlige rolige farver, som man nu også kan pynte påskebordet – eller resten af boligen – med. For nu fås det søde lam, som hedder Lambert og måler H 7,4 og D 5,8 cm, også i en skøn soft gul eller grøn udgave.

Lambert får selskab af haren Bunny, der i anledning af påsken også springer ud i de klassiske påskefarver gul og grøn. Bunny måler med sine opvakte ører 9 cm i højden og har ligesom Lambert en diameter på 5,8 cm.

Skønne Smileys i egetræ

Man kan næsten sige, at den oprindelige Smiley er en elektronisk forlængelse af den klassiske Hoptimist. Tanken bag begge er i hvert fald, at de skal sprede optimisme og glæde, og det gør den nye Smiley Hoptimist i egetræ. Den fås i to størrelser på henholdsvis H 9,5 og D 8,3 cm samt H 6,6 og D 5,6 cm.

Samme mål har de to versioner af den skønne Smiley Love Hoptimist. Med sine smil, sine hjerteformede øjne og sin dybe egetræsglød giver begge størrelsesvarianter en dejlig og varm stemning i det lune forår.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere