HOLMs jubilæumsfejring med gevir og god smag
Med et ønske om at efterlade en arv, noget mindeværdigt, tog drømmen om egen køkkenserie form. Og nu er det 10 år siden, at køkkenserien HOLM blev til virkelighed. I jubilæumsåret venter spændende nyheder til hverdagens køkken – blandt andet et nyt serveringsbræt, der skiller sig ud fra mængden.
Gevir på brættet
En flot servering gør bare oplevelsen bedre, og det her serveringsbræt har lige det ekstra, der skal til for at blæse gæsterne bagover. Serveringsbrættet i smukt akacietræ har et håndtag formet som et gevir, der både ser fedt ud og er superpraktisk. Det rustikke håndtag gør det let at servere alt fra ost og tapasretter til andre lækkerier. Serveringsbrættet fås i to størrelser og fungerer også perfekt som skærebræt, når man laver mad.
For at bevare akacietræets naturlige skønhed er det en fordel at efterbehandle serveringsbrættet med madolie et par gange om året. Til daglig rengøring er det nok at vaske brættet med varmt vand og mild sæbe. Undgå at lægge det i blød eller vaske det i opvaskemaskinen for at sikre, at træet forbliver smukt i mange år.
“Det handler om at finde løsninger, være folkelige, ægte og ærlige. Det handler om at tage gode valg, stå ved dem og tro på sig selv og hinanden”
Claus Holm
10 år med HOLM
Jubilæumsåret byder også en dyb taknemmelig over de mange oplevelser gennem årene. Hver gang nye produkter præsenteres, er det med stor glæde og en ambition om at bringe kokkens finesse ind i hverdagskøkkenet.
Claus Holm ser frem til mange flere år med HOLMs køkkenserie, der skal gøre madlavning til en endnu bedre oplevelse for alle.