30.05.2022  |  Interior  |  Trends

Himmelsk blå

Hos Pernille Folcarelli kan man ikke få nok af alt det blomstrende og sommerlige blå, der med fordel kan trækkes med indenfor. Det er der nemlig flere gode grunde til, mener designvirksomheden.

Blå er blandt andet harmonisk og klassisk, den symboliserer fred, ro, tillid og stabilitet. Blå er mentalt beroligende, og nogle mener, at farven kan være med til at sænke stofskiftet, når man kigger på den længe.

Blå er derudover den mest populære farve i hele verden. Undersøgelser viser, at på trods af alder, køn og landegrænser er blå den farve som flest mennesker i verden anser som deres yndlingsfarve. Og den er et godt valg til gaver, da der farvemæssigt er størst chance for at ramme plet.

Blå passer perfekt ind i en skandinavisk indretning. Det er som at trække en bid af havet og himlen indenfor, og farven passer perfekt til lyse nordiske træsorter såvel som til alle andre former for træ og naturmaterialer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere