02.05.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Hemmeligheden bag en god espresso

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sage er på banen med en ny espressomaskine til dig, der vil brygge kaffe på baristaniveau derhjemme.

Ikke alene kværner og brygger Barista Touch kaffen friskt; den leverer også den korrekte mængde vand og skummer det perfekte mælkeskum. Ligesom du foretrækker det.

The Barista Touch fra Sage er en æstetisk smuk espressomaskine, der brygger uovertruffen kaffe.  Men kaffen bliver selvfølgelig aldrig bedre en de bønner, du smider i maskinen. De naturlige olier, der giver espresso og cappuccino den rige og cremede smag, begynder sin hurtige nedbrydning, så snart bønnerne er kværnet. Gå derfor aldrig på kompromis med hverken bønnernes friskhed eller maskinens kvalitet. Barista TouchTM  fra Sage opfylder kravene fra selv den mest kræsne kaffeentusiast.  

Smart touch-display

Denne nye Barista Touch har et intuitivt touch-display, der forenkler betjeningen, når du brygger din egen baristakaffe. Der er 8 forprogrammerede kaffevarianter at vælge imellem. ’Swipe’, vælg og nyd! Du kan naturligvis til hver en tid ’fine-tune’ og gemme dine egne favoritter.

Den fuldautomatiske mælkeskummer giver præcis den tekstur og temperatur, du ønsker. Der er ingen ventetid, fra du har brygget kaffen, til du kan skumme din mælk. Helt unikt flytter pumpen straks trykket fra bryggeenheden til mælkeskummeren.

Betjening via touch-display i stedet for traditionelle knapper er ikke kun en anden måde at betjene espressomaskinen på. Displayet guider dig igennem alle valg og processer. Selv rengøringen er blevet nemmere; følg blot anvisningerne i displayet – ikke noget med at lede efter manualen.   

5 tips til den gode kaffebrygning:

·         Nymalet kaffe smager bedst – brug så friskristede espressobønner som muligt. Køb evt. kun en lille pose ad gangen, så er du sikker på at få den brugt inden for et par uger. Du vil opleve at friskristede bønner giver en helt anden oplevelse.

·         Når du justerer kværnen, så gør det 1-2 hak ad gangen, så du kan følge med i udviklingen. Kværnen skal arbejde i 4-5 sekunder, før justeringen reelt har fundet sted.

·         Dosér kaffen i dit bryghåndtag ca. 14 gram, eller til det er fyldt og jævnt fordelt. Tamp først meget let for at sikre et lige tamp, bank derefter forsigtigt på bryghåndtagets side for at løsne kaffe, der måtte sidde på indersiden.

·         Espressoen bør løbe imellem 20 og 30 sekunder, fylde ca. 3 cl. og have et nøddefarvet cremelag. Hvis den løber hurtigere igennem, har du muligvis malet bønnerne for groft eller ikke stampet hårdt nok - og omvendt, hvis den løber langsommere igennem.

·         Brug altid sødmælk. Lad være med at købe fedtfattig, sødmælkens høje fedtindhold giver det bedste resultat.

Vejl. udsalgspris The Barista Touch™ 9.999,- DKK.

Fås I butikkerne til juni 2018.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere