19.10.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Helt på linje med Södahls høje kvalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med Line-serien har Södahl skabt en lækker serie af tekstiler, som med sit både afslappede og stilfulde look matcher den skandinaviske boligtrend perfekt.

Nu dækkes der op til efteråret med skønne duge og mundservietter i den stribede serie af høj materialekvalitet. 

Et enkelt og stilsikkert look med striber på en ensfarvet baggrund. Södahl kombinerer i Line-serien slidstærk kvalitet med respekt for naturen og det gode design. Og som altid gøres det med sans for de detaljer, der giver de særlige lejligheder et løft – og samtidig gør hverdagen lidt skønnere.

Rene linjer året rundt

Med sine enkle, organiske grundfarver i kombination med diskrete striber har Line-dugen et flot udtryk, som kan bruges året rundt. Et udtryk, som blender elegant ind i alle årstider – og enhver lejlighed.

Det er let at finde service, der gør sig flot på den Offwhite dug, som fås med striber i farverne Gold og Red – eller med Ash-farvede striber på en Light Grey dug. Bredden er 140 cm, mens Line-dugen fås i tre længder på henholdsvis 220, 270 eller 320 cm.

Blødt og harmonisk

Tekstiler bløder boligens udtryk op og skaber varme og hygge. Det gælder naturligvis også Line-dugen og de matchende mundservietter, som måler 40 x 40 cm. Både dug og servietter er i 100% bomuld og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

Servietterne findes i samme farver som dugen. Sammen og hver for sig er de med deres harmoniske look en skøn detalje i hjemmet, som giver ro og hygge i hverdagen. Dag efter dag.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere