07.03.2017  |  Business  |  Branchenyt

Hay relancerer hollandsk designstol

Designvirksomheden Hay har indgået et samarbejde med den hollandske møbelproducent Ahrend. Det er der kommet en relancering af en hollandsk designstol fra 1958 ud af.

’The Result Chair’ er et af de nyeste skud på stammen fra Hay. Stolen er et hollandsk design fra 1958, og relanceringen er kommet til verden pga. et samarbejde mellem Hay og den hollandske møbelproducent Ahrend. Det skriver magasinet Elle på sin hjemmeside.

Den originale stol er tegnet af hollandske Friso Kramer og Wim Rietveld, og et af dens kendetegn er rene og industrielle linjer, som giver den et nutidigt look.

Læs også: Hay skovler penge ind

”For mig er det den perfekte spisestuestol til hjemmet eller i restauranter og caféer, men kan også bruges til skoler og undervisningsbrug”, siger Hays adm. direktør om The Result Chair.

Ud over stolen relancerer Hay også ’The Pyramid Collection’, som er et bord, der matcher stolen, og som er designet af de samme to hollændere.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere