28.04.2015  |  Business  |  Branchenyt

Handelsskoleelever styrer Imerco

20 handelsskoleelever har i denne uge overtaget driften af Imerco i Slagelse.

For at tilegne sig mere erhvervserfaring og blive forberedt på praktikken har 20 handelsskoleelever fra Handelsskolen Selandia overtaget driften af Imerco i Slagelse i en uge. Det skriver Tv Øst på sin hjemmeside.

På deres første arbejdsdag, mandag den 27. april, skulle eleverne stå for at servicere kunderne, dekorere vinduerne og sørge for en pæn butik. Desuden havde eleverne til opgave at holde styr på lageret, fylde butikken op med nye varer og planlægge arbejdsplaner.

”Jeg synes, det er rigtigt sjovt og spændende. Det er en anderledes måde at lære tingene på i stedet for at sidde i skolen og lære det. Det får man ikke så meget ud af. Så er det bedre at få det mellem hænderne”, siger Pernille Kargo Jørgensen, handelsskoleelev, til Tv Øst.

De 20 elever er på deres fjerde semester og har gået på skolen i to år. Til sommer skal de søge praktikplads.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere