25.07.2022  |  Interior  |  Belysning

Håndlavede neonskilte med LED lys og plexiglas

Indhold fra partner Hvad er dette?

Candy Shock neonskilte lyser op og indgår nemt i din indretning af hjemmet. Brug dem som en del af dekorationen på væggen, skab smukke installationer med malerier, fotos og genstande for dit eget unikke look.

Skab blikfang og få positive vibes i hjemmet med de smukke lysskilte fra Candy Shock.

Brug dem i indretningen og skab dine egne unikke kunstvægge.

I modsætning til neonlys er Candy Shock ikke lavet af glas. De indeholder hverken gas eller kviksølv. 

Lysskiltene er formet i plexiglas og lyskilden er LED silikone tuber. De bliver ikke varme og udsender ikke skadelige stoffer.

En ekstra bonus er, at Candy Shock er vedligeholdelsesfri.

Nemme at installere

Lysskiltet er limet fast på en base, der allerede er udstyret med huller til hurtig montering. Skrues fast på en væg eller struktur der kan understøtte en vægt på mindst 10 kg.

Leveres komplet med et gratis skruesæt til montering, 12V adapter transformer med EU stik og 2 meter USB kabel.

Det kan næsten ikke gøres nemmere.

Candy Shock neonskilte er designet til indendørs brug.

By Invite Only præsenterer Candy Shock på Formland til august. Kom forbi stand D3320 for at høre mere og se det flotte udvalg.

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere