06.09.2018  |  Interior  |  Accessories

Grib stilen til soveværelset - en blomstrende tidsportal i udtryk og design

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahls nye sengetøj Delicate Petals kombinerer gammelt og nyt på en måde, så der skabes et unikt univers i en kollision af forskellige tidsaldre - en tidsportal i udtryk og design.

Inspirationen til det blomstrede motiv er hentet fra herskabelige tapeter og overdådige møbelpolstringer fra den svundne baroktid. Stilen er dekadent og på samme tid moderne i udtrykket, og bomulds-satinvævningen oser af luksus og er ultra blødt.

Sengetøjet Delicate Petals fås i en mørk og en lys variant, som udtrykker dessinet på hver sin vidt forskellige måde. Den mørke sætter en fortættet og elegant hotelstemning, mens den fine lyse er langt mere feminin og udstråler romantik og landlig idyl.

Södahl Delicate Petals, oeko-tex produceret, grå, 140 x 200 cm vejl. kr. 499,95, 140 x 220 cm vejl. kr. 549,95

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstan…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere