22.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Greenpan vinder "Best i test"

Indhold fra partner Hvad er dette?

Greenpan vinder forbrugerrådet TÆNK's Bedst i test på stegepander med deres Barcelona serie

Som opfinder af den keramiske non-stik belægning på pander og gryder og efter blot 10 år på markedet vinder Greenpan med deres Barcelona serie "Bedst i test".

Greenpan’s koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres og som kan tåle den høje varme som kommer fra et komfur.

Produkterne fra Greenpan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra Greenpan.

Med topserien fra Greenpan kaldet Barcelona får du et produkt som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund som sikre jævn og hurtig opvarmning ( også ved induktion ) Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty proffessionel, keramiske non-stik belægning er forstærket med diamant krystaller og den stærkeste belægning som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed og så er det muligt at benytte redskaber af metal når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.

Mere fra FunNordic ApS

FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 11 år, forsøgt at udvælge en række “brands” indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fr…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere