04.06.2019  |  Business  |  Branchenyt

Gratis adgang til MAISON&OBJET

Som læser af DESIGNBASE får du gratis adgang til den internationale design- og interiørmesse MAISON&OBJET, som afholdes 6.-10. september 2019 i Paris. Normalpris ved indgangen: 70 EUR.

MAISON&OBJET har siden 1995 været et internationalt mødested for fagfolk i design-, indretnings- og boligbranchen. Messen samler mere end 3.000 brands og næsten 90.000 enkeltbesøgende, heraf 50 pct. internationale besøgende.

To gange om året er messen kilde til ny inspiration og kaster lys over, hvad der rører sig her og nu såvel som fremtidens tendenser.

Til september overrasker MAISON & OBJET med et helt nyt tema: WORK – som sætter fokus på fremtidens arbejdsplads. I takt med at vores arbejdsmønstre har ændret sig, er der kommet et større behov for alternative arbejdsmøbler. MAISON&OBJET dedikerer derfor et 1000 kvm stort område til dette tema.

For at få gratis adgang skal du:

Kontakte PROMOSALONS på tlf.: 33 93 62 66 eller ved at sende en mail til: denmark@promosalons.com. Så får du en gratis invitationskode, der kan bruges ved registrering. Husk at oplyse, at du er læser af Designbase.

MAISON&OBJET kan opleves hele året via den digitale platform MOM (MAISON&OBJET AND MORE). Her kan man når som helst se sine favoritmærker og komme i direkte kontakt med messens udstillere og andre nøglepersoner.

www.maison-objet.com     

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere