19.09.2022  |  Dining  |  Table top

Grønne toner

Det danske designhus aida er synonym med stolte designtraditioner, godt håndværk og en underspillet elegance, der går igen gennem alle designs – og det er ikke anerledes med den stilfulde stentøjsserie Relief Stoneware.

Stentøjsserien er skabt af rå og rustikke materialer, der holder til hverdagsbrug, men samtidig pryder middagsbordet med de skulpturelle riller, der kendetegner serien. 

Den naturlige lysegrønne glasur har et smukt farvespil, som bringer lys og liv ind i hjemmet, og kan med sit rå udtryk kombineres med både messing, stål, glas og tekstiler efter smag, når der skal dækkes fint op til fest. 

Relief Stoneware i støvet grøn fås i alt fra frokosttallerkener til kaffekopper – lad den fine grønne nuance dominere eller kombiner stellet med de øvrige jordfarvede glasurer i stentøjsserien, Relief fra aida.

www.aida.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere