23.02.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Gourmet-kvalitet fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

De fleste kender Pillivuyt for stilrent porcelæn, der i kraft af sin høje materialekvalitet også er yderst funktionelt. Med serien Pillivuyt Gourmet har det klassiske, franske brand bevæget sig fra porcelæn til gryder og pander.

Fra hjertet af Europa har Pillivuyt i mere end 200 år skabt håndlavet porcelæn af en helt særlig støbning og kvalitet. Porcelæn, som er gået i arv gennem generationer. Allerede fra begyndelsen af 1900-tallet begyndte brandet at knytte tætte bånd til de dygtige, franske kokke, som nu også kan glæde sig over Pillivuyts nye Somme sauterpande fra Gourmet-serien.

Pillivuyt Gourmet

Pillivuyt Gourmet-serien er en stribe effektive køkkenredskaber af højeste kvalitet, som matcher både nybegynderen, den erfarne kok og festmiddagen – men som også tåler hverdagen.

Under det elegante, franske look er Somme sauterpanden næsten uopslidelig, hvilket ikke mindst skyldes, at panden er uden belægning og skabt i en 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål.

En praktisk makker

Sauterpanden i 18/10 rustfrit stål har svejsede non-heat stålhåndtag, som mindsker varmeoverførslen, og et praktisk låg med damphuller. Panden, der er velegnet til alle komfurtyper og desuden tåler opvaskemaskine, fås med en diameter på enten 24 cm eller 26 cm.

Den nye Somme sauterpande fra Pillivuyt Gourmet er en fantastisk og funktionel makker, når der skal trylles i køkkenet og skabes mindeværdige kulinariske oplevelser.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere