01.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

Go for Nordstil i juli

Nu kan de tyske messer åbne dørene igen. Derfor kan Nordstil som planlagt afholdes sidst juli måned.

Nu er det igen muligt at komme på tysk messe. Derfor kan Nordstil som planlagt løbe ad stablen den 24.-26. juli i Hamborg. Da en række af Hamborgs udstillingshaller stadig bruges som centralt vaccinecenter, vil Nordstil optage seks af de syv B-haller, der er på messegrunden. 

“Vi er meget lettede. Vi har været meget aktive i forberedelserne til Nordstil de sidste par uger, og den overvældende positive respons fra branchen har bekræftet os i forhåbningerne. Lad os bruge denne mulighed sammen i at få en succesfuld start i detailhandlen i Nordtyskland og videre. Selvom næsten al ledig plads er booket, er deltagelse som udstiller stadig mulig. Det er igen tid til at mødes og udveksle idéer, blive inspireret, opdage nye ting og afgive ordrer”, fortæller Phillipp Ferger, vicepræsident ved Consumer Goods Fairs hos Messe Frankfurt.

På grund sundhedsstyrelsens reguleringer i Hanseforbundet, vil det kun være muligt at besøge messen, hvis man har købt en billet på forhånd ledsaget af en negativ coronatest eller vaccine. Brug af masker indendørs vil stadig være påkrævet.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere