10.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Glædeligt gensyn fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahl fejrer blandt andet sit 60-års jubilæum i 2023 med en relancering af det søde motiv Forglemmigej, som blev det helt store gennembrud for brandet i udlandet. Under navnet Forget-me-not dækker Södahl nu igen op med den fine lille blomst.

Nostalgi og sødme. Det grafiske design med de bittesmå forglemmigej-blomster stammer tilbage fra 1960’erne, hvor det for alvor var med til at sætte Södahl på kortet inden for boligdesign. Nu sætter det unikke blomstermønster i ægte retrostil sit skønne præg på duge og servietter.

Lækker damaskkvalitet

De nye Forget-me-not-duge er i en lækker 100 % bomuld damaskvævning med staincoat og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Dugene fås i tre farver: en skøn Sky blue, en elegant White og en flot Green.

Alle farvevarianter kommer i fem forskellige størrelser. Foruden en rund udgave med diameteren 160 cm, fås Forget-me-not-dugen med en bredde på 140 cm og i længderne 220 cm, 270 cm, 320 cm og endelig 370 cm.

En blomstrende helhed

Til Forget-me-not-dugen fås naturligvis også matchende mundservietter, som giver en smuk blomstrende helhed, når bordet dækkes. Servietterne måler 45 x 45 cm og er i 100 % bomuld damaskvævning uden staincoat og STANDARD 100 by OEKO TEX®.  

Södahl blev grundlagt i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel. Med Forglemmigej, motivet som i jubilæumsåret får en renæssance under navnet Forget-me-not, blev brandet kendt i Europa og Nordamerika. Södahl gik nu fra at være et lille familiedrevet firma til at blive en af Europas førende udbydere af livsstilsprodukter til boligen – i form af tekstiler til alle boligens rum. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere