14.11.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Giv stuen en overhaling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Trænger din stue til fornyet energi?

Så forsøg dig med årets helt store velourtrend. Det fløjlsagtige stof kom til Europa via Silkevejen for tusinder af år siden og var så eksklusivt, at det kun var forbeholdt royale og samfundets rigeste. Og selv i dag skaber det en ekstravagant, luksuriøs stemning i indretningen. Der skal ikke nødvendigvis så meget til for at indramme boligtendensen. Skift puderne i sofaen ud, og oplev rummet ændre sig.

Puderne ’Dijon’, ’Dole’ og ’Thun’ fra A Simple Mess er lavet i dekadent velour med et overdådigt touch. Den bløde overflade indbyder til hygge og afslapning, og de håndmalede print fremstår ganske unikke med solsikkeskikkelser og abstrakte, blålige nuancemotiver. 

Miks de farverige mønstre med rolige, ensfarvede puder for et spændende men harmonisk udtryk, der følger årstidernes skiftende farvepalet.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere