10.09.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Giv smagen vinger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fire elegante nye vin-gadgets fra Zone Denmarks barkoncept ROCKS åbner din vin og vogter de dyre dråber, til du igen får lyst til et glas. Lad Bird, Nest, Egg og Feather lande i din private vinbar.

Kæl for vinoplevelsen med de elegante nyheder fra ROCKS. De er designet af Mencke & Vagnby, der er mestre i at forene det æstetiske med det funktionelle i deres smukke designs. 

Åbn herlighederne med den elegante proptrækker Feather – en lækkert designet version af det klassiske tjenerværktøj, der takket være en bøjelig ”arm” åbner flasker i to enkle trin, uden at man overanstrenger sig. Feather har desuden indbygget folieskærer og kan let foldes sammen og tages med på fx picnic.

De dekorative vinpropper Nest, Egg og Bird passer godt på duft og smag, når der stadig er et par glas i en god flaske. Bird skiller sig ud med en genial funktion, som er integreret i det figurative design:

Sæt proppen i den åbne vin, vip fuglens næb til modsatte side – og få en helt tætlukket flaske. Den kan ovenikøbet ligge ned i køleskabet. Cool, ikke?

Alle de skønne nyheder fås i farverne Black, Warm Grey og Nude. En oplagt gaveidé til vinelskere!

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Priser fra 129,95 DKK.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere