13.01.2016  |  Business  |  Branchenyt

Georg Jensen får ny topchef

Der bliver rykket rundt i topledelsen hos den danske designvirksomhed Georg Jensen. Således bliver svenske Eva-Lotta Sjöstedt ny administrerende direktør, mens David Chu indgår som formand i bestyrelsen.

Den danske designvirksomhed Georg Jensen har i flere år lidt under et millionunderskud. Det tager virksomheden nu konsekvensen af med en omrokering i topledelsen.

Svenske Eva-Lotta Sjöstedt tager posten som administrerende direktør, mens afgåede topchef David Chu bliver formand i bestyrelsen og kreativ direktør. Det skriver Børsen på sin hjemmeside.

Eva-Lotta Sjöstedt har tidligere været leder i IKEA og har desuden stået i spidsen for den tyske varehuskæde Karstadt. Hun har derfor rig erfaring med ledelse i en større virksomhed, og at det netop er Georg Jensen, hun skal arbejde for, passer hende ganske udemærket.

”Georg Jensen er ikke bare et brand for mig. Jeg er skandinav og har været meget i Danmark, og jeg har altid syntes, at Georg Jensen laver meget smukke ting. Jeg er beæret over at gå ind i det her, og jeg gør det med en enorm entusiasme og respekt”, siger Eva-Lotta Sjöstedt til Børsen.

Georg Jensen har eksisteret siden 1904 og blev i 1972 opkøbt af Royal Copenhagen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere