29.10.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Genanvendte nyheder fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Normalt er nyhederne fra i går eller i forgårs ikke meget værd. Men når det handler om at genanvende materialer fra gårsdagens tekstiler til at skabe morgendagens tekstilnyheder, giver det rigtig god mening – ikke mindst på den grønne bundlinje

Pillivuyt har i mere end 200 år været kendt for at skabe porcelæn af en helt særlig støbning – stærk nok til at gå i arv fra generation til generation. Dette efterår sender brandet så endnu tre superstærke nyheder på markedet, nemlig en grillhandske, et forklæde og en grydelap, som blandt andet er skabt af genanvendt bomuld.

Helt enkelt

Foruden at skabe sit verdensberømte porcelæn har Pillivuyt gennem mange år også kæmpet for at mindske sit CO2-aftryk ved fx at genanvende vand, plastic, papir og pap samt affaldsprodukter fra råmaterialer.

Nu genanvender Pillivuyt også bomuld. Det er helt enkelt en god ide, som samtidig forkæler forbrugeren med lækre tekstiler i et enkelt design, der matcher stort set alle køkkenener – og giver god samvittighed.

Slidstærke tekstiler

Foruden genanvendt bomuld består grillhandske, forklæde og grydelap også at polyester, som er med til at gøre produkterne ekstra slidstærke over for den daglige brug i køkkenet. Alle tre dele fås i sort og en elegant grå.

Køkkentekstilerne tåler 40 graders vask. Overskudsfarve kan forekomme, ligesom der må forventes 5-10% krympning. Det anbefales at bruge vaskemiddel uden optisk hvidt og blegemiddel – før man let “trækker” tekstilerne glatte eller nænsomt stryger dem.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere