10.10.2017  |  Interior  |  Brugskunst

Garderen knækker dine julenødder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Enhver hård nød kræver en nøddeknækker. SHFT har designet denne legesyge Garder til at hjælpe.

De fleste kender Tjajkovskijs ballet ”Nøddeknækkeren”, der vises verden over ved juletid. Eventyret om Nøddeknækkeren hører juletiden til. Det er en historie, der aldrig går af mode.

Det går heller aldrig af mode at knækker nødder omkring bordet i stuen, mens mørket falder på udenfor. Især ikke ved juletid, hvor det er nemt at få hasselnødder, valnødder, mandler og andre lækre godter.

Praktisk nøddeknækker i maven

Til alle hårde nødder hører en nøddeknækker. Med afsæt i eventyret om "Nøddeknækkeren og Musekongen" har Benjamin Hansen designet sin Garder. Men en praktisk nøddeknækker i maven marcherer han ind i hjemmet og er en sand ven i nøden.

Den funktionelle og søde nøddeknækker er lavet i bøgetræ og holder vagt med legende lethed. Den er praktisk og samtidig et legesygt input til reolen i stuen.

Praktisk drejemekanisme

Garderens unikke drejemekanisme gør det let at knuse alle former for nødder, der passer i drejemekanismen. Nødderne knuses ved at dreje på garderens hoved, og det foregår helt uden at bruge kræfter. Samtidig beskytter knusemekanismen øjne og håndflader, når nødderne springer.

Læs mere om SHFT og Garderen

Mere fra Spring Copenhagen

Spring Copenhagen – New Classics Spring Copenhagen er en innovativ designvirksomhed, som har dybe rødder i den skandinaviske designtradition. Vi er passionerede omkring inspirerende ideer, design og godt håndværk. Essensen er udvikling og unikke, ikoniske designs med en original tilgang, æstetik, funktionalitet og de gode historier.  Vores navn ‘Spring’ refererer til årstiden hvor alt springer ud,…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere