14.12.2018  |  Business  |  Udstyr

Game On – den næste generation gokart er på banen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den er nu klar i butikkerne – Ninebot Gokart, den første gokart på markedet, som er lavet til drift, og som ydermere har en startacceleration hurtigere end en Tesla, og som kan tilpasses din højde.

Segway-Ninebot er endnu engang klar med et sjovt transportmiddel, som vil fange interessen for enhver teenager og voksen med ”fart i blodet”. Ninebot Gokart er den første gokart nogensinde, der er lavet til drift. Udover dens fodbremse er den udstyret med en mekanisk håndbremse, som ikke blot sørger for at stoppe køretøjet, men som også giver dig muligheden for at drifte. Jo mere du kører, jo bedre bliver du, og jo mere kan du udfordre dig selv.

Spænd selen og forbered dig på en lynhurtig startacceleration fra 0 til 20 km/t inden for bare få sekunder. Med den justerbare ramme og rat kan gokarten tilpasses førerens højde mellem 130 - 190 cm med en maksbelastning på 100 kg.

Med Segway-Ninebot appen kan du forbinde din telefon med dit køretøj og derigennem få adgang til mange forskellige funktioner – såsom indstilling mellem de tre forskellige kørselsformer (Begynder 8km/t, Standard 18 km/t og Sport 24 km/t) og lys samt køretøjsdiagnostik og hastighed. Ninebot Gokart er nem at transportere, idet den hurtigt foldes sammen efter brug og derved passer perfekt ned i en standard størrelse bagagerum.

I modsætning til de fleste gokarts kan Ninebot Gokart bakke ved blot at trykke to gange på bremsepedalen, og med en maksimal hastighed på 24 km/t og en rækkevidde på op til 15 km, kan du skabe mindeværdige oplevelser ved at køre gokart sammen med din venner og familie.

Ninebot Gokart er designet både til børn (14+) og voksne, og kan derigennem være behjælpelig til at øve køreteknik og manøvrering samt til at øge tilliden til egne kørefærdigheder. Alle kan køre sikkert, idet den er udstyret med en sikkerhedssele, og via appen kan gokartens topfart begrænses for uerfarne førere.

Det er sjovt for at køre gokart, og med Ninebot Gokart kan børn som voksne komme på nye spændende oplevelser – hvad end det er med begrænset hastighed eller med fuld fart over feltet, er du sikret en gokart, som giver dig mange sjove timer.

Vejl. udsalgspris: DK 10.999,-

For yderligere information: http://dk-en.segway.com/products/ninebot-gokart
Link til højt opløste billeder: http://media.witt.dk:8080/_e3A6eV0_Cf63lR
Link til YouTube video: https://youtu.be/OsF2iVRvXFA

For yderligere information kontaktes:

Thomas Jæger Molzen
Nordic Sales-/Product Manager | Witt E-Commute
Tel.: +45 23238060
Tjm@witt.dk

---

Ninebot Gokart –vinder af Reddot Award 2018: Best of the Best

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere