03.10.2022  |  Interior  |  Brugskunst

Game on

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv klar til at rykke indendørs dette efterår. Opdater både indretningen og spilsamlingen med brætspil i akryl fra Sunnylife.

Dagene bliver kortere og temperaturen falder. Det betyder flere timer indendørs i godt selskab. Det er den perfekte lejlighed til at introducere brætspil som en del af indretningen.

Med akrylspillene fra Sunnylife får du underholdningsklassikere i et flot design, som gør sig godt i hjemmet.

Placer for eksempel dit akryl-backgammon eller kryds og bolle på sofabordet som både et dekorativt element og en invitation til samvær. Har du allerede en eller flere sofabordsbøger, kan spillene både komplementere dem eller give dem plads til at hvile sig hjemme på boghylden. Du kan også fremvise dit klodsmajor-tårn i din bogreol eller dit fire på stribe i vindueskarmen, hvor det rigtigt kan fange lyset.

Sunnylife laver en række forskellige akrylspil, så der er noget til forskellige smage. Spil for eksempel ludo, klodsmajor, poker, backgammon, skak, kryds og bolle, fire på stribe eller dam.

Uanset om du har held eller uheld i spil, så kan du lade dig glæde af at akrylspillene fra Sunnylife er en fryd for øjet.

Mere fra By Invite Only ApS

By Invite Only ApS

https://byinviteonly.dk/

By Invite Only blev grundlagt i 2015 og startede med distributionen af ​​mærket SNURK. Det sjove og funktionelle ved netop dette mærke lagde grunden til stemningen. Lige siden har vi bestræbt os på at arbejde med mærker, der ikke kun lykkes med at sælge mængder af produkter, men også rører vores hjerte og humør. Vi ønsker at skab…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere