26.02.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Gå aldrig på kompromis med din blender

Indhold fra partner Hvad er dette?

Orker du heller ikke middelmådige blendere og ujævne resultater?

Sage The Boss er den ultimative blender, der kan tilberede alt lige fra krydderiblandinger, frosne desserter, nøddesmør og grønne smoothies til mandelmælk og varme supper … helt fra bunden. Netop kåret til ’bedst i test’ i stor blendertest i Sverige.

Meet The Boss!

De unikke ProKinetix-knive (6 stk) pulveriserer alt og har en tiltrækningskraft, som sørger for at ingredienserne bliver skubbet op for derefter at blive trukket ned mod knivene. Et traditionelt blenderblad vil typisk presse ingredienserne op langs siden, hvorefter du manuelt skal skubbe dem ned. Med The Boss behøver du ikke røre en finger.

Derudover skaber The Boss op til 50% mindre partikler end traditionel blendning. Denne ekstra fine tekstur skaber en blødere fornemmelse i munden sammenlignet med traditionelle blendere.

Grønne smoothies, der ikke skal tygges

Grønne smoothies har længe været en udfordring for traditionelle blendere. Især ingredienser som spinat og grønkål er kendt for at volde problemer. Sage The Boss er verdens første blender med et dedikeret Green Smoothie program, specielt udviklet til smoothies med meget grønt. Du kan uden problemer lave cremede, grønne smoothies, som du ikke skal tygge dig igennem, hvorved vitaminer og næringsstoffer optages meget bedre. 

 The Boss har i alt 5 forskellige, forudindstillede ’opskrifter’, du vælger med et enkelt tryk: ’Pulse Ice Crush’, ’Smoothie’, ’Green Smoothie’, ’Frozen Dessert’ og ’Soup’. Blenderkanden er lavet af BPA-fri polycarbonat, der er kendt for sin ekstremt gode slagstyrke både i kulde og ved høje temperaturer. Med rengøringsprogrammet ’Easy Clean’ er Bossen stort set selvrensende.

Sage The Boss er en blender udover det sædvanlige - ligesom de andre køkkenprodukter fra Sage. Udviklet af den Michelin-belønnede kendiskok Heston Blumenthal, der aldrig går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

 Bedst i test

Gastromand har testet Sage The boss og giver den 6 stjerner:

Kigger vi på dens performance, som dybest set er det vigtigste, så er det rene topkarakterer. Jeg er dybt imponeret og viser den stolt frem, når der kommer gæster på besøg. Den er lidt af en ulv i fåreklæder og ser jo ikke ud af meget ved første øjekast, men hold da op den leverer. Det er nok næppe en overraskelse, at vi rammer 6 velfortjente stjerner, og helt velfortjent. The Boss har i sandhed den helt særlig Gastromand-faktor blot med et ekstra skud testosteron. Fra nu af, så blender jeg “Like a Boss”…”

Aftonbladet har netop kåret Sage The Boss som vinder i en stor blendertest i Sverige.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere