28.12.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Fuldt foreneligt

Med sengesættet Combine, der betyder at forene, vil Södahl forene japanske designtraditioner med en nordisk minimalisme.

Det nye sengesæt har et mønster af gentagne runde former, der er tegnet med inspiration fra traditionelle japanske stencilblomster. Farverne er sarte i bløde, nordiske nuancer.

Sengesættet er i 100 % Oeko-Tex-produceret bomuld med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk og farven hedder Nordic Multi.

www.soedahl.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere