31.08.2021  |  Bloom  |  Accessories

Fuglefodring med grøn samvittighed

Bæredygtigt design angår ikke kun menneskeheden. Nu skal fuglene også nyde godt af det med foderstationer i genbrugsplast fra Rosendahl.

At gøre hver dag smuk med design til bord og bolig har altid været Rosendahls mantra. Samtidig drives brandet af ambitionen om at gøre bæredygtigt design tilgængeligt for alle – og med efterårsnyheden Rosendahl Birds går ønsket endda i opfyldelse for både dyr og mennesker. 

Serien, som er designet af bæredygtighedspioneren Signe Wenneberg, er nemlig et smagfuldt tag-selv-bord til vinterhavens gæster, der forkæles med fire forskellige foderstationer i 100 procent dansk genbrugsplast. 

Den ultraenkle foderkugle blender smukt ind i havens træer og kan med fordel bruges flere ad gangen, så synet af fuglefordringen kan nydes fra flere vinkler.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere