18.04.2018  |  Interior  |  Brugskunst

FRYGT ej foråret – vi trodser kløe, pollen og allergi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sammen med den skønne, lune vind kommer også den luftbårne pollen og mugsporerne – hvilket kan være et sandt mareridt for dig, der lider af allergi.

Vi er rigtig mange, der byder foråret velkommen efter en lang og kold vinter. Men sammen med den skønne, lune vind kommer også den luftbårne pollen og mugsporerne – hvilket kan være et sandt mareridt for dig, der lider af allergi. Måske du endda mærker dem for hvert eneste åndedrag.

Hvad kan du gøre for at lette dine allergisymptomer?

Du kan ikke ændre på det, der sker udenfor, og der er ingen mulighed for at undgå ”kollisionen” med forårets ”små dæmoner”. Men du kan forbedre dit indeklima hjemme ved dig selv. Det betyder med andre ord, at du kan arbejde med det, og derigennem reducere dine allergisymptomer væsentligt.

1.       Vær opmærksom på vejret. Kontroller de lokale pollental.
2.       Brug mindre tid udendørs, hvis du oplever alvorlige gener.
3.       Forbered dig på sæsons allergier.
4.       Tag et bad og send allergenerne ned i afløbet.
5.       Undlad at efterlade beskidt tøj i soveværelset for at undgå yderligere pollenspredning.
6.       Brug en Airfree luftrenser for at rense luften.

Airfree® er den naturlige løsning mod astma, luftvejsallergier og mug. Den eliminerer støvmider, bakterier, svampe, virus, pollen, allergener fra husdyr og andre mikroorganismer i luften.

”Airfree er til alle – uanset alder, køn og bopæl. Den er en af verdens mest testede luftrensere og har grundet sin revolutionerede teknologi vundet adskillige priser og høstet et utal af anmeldelser. Den eliminerer de luftbårne bakterier og forbedrer endda indeklimaet væsentligt på steder, hvor der findes skimmelsvamp. Placer den i soveværelset og i børneværelset, og oplev selv forandringen, ” udtaler Henrik Buur, Sales Director, Witt A/S.

Hvordan virker den?
Airfrees eksklusive teknologi fungerer ved at eliminere mikroorganismer og allergener, og tilintetgøre dem på brøkdelen af et sekund. Afhængig af modellen kan mellem 14.000 og 20.000 liter luft passere gennem Airfree hver time, og luften i rummet er færdigbehandlet på kort tid.

Processen foregår meget på samme måde som sterilisering af vand ved kogning; når vand koges elimineres mikroorganismerne. På samme måde trækker Airfree hele tiden luft ind fra rummet, varmer det op til over 200°C og steriliserer luften kontinuerligt.

Den rene luft bliver så nedkølet inde i apparatet før den bliver sendt tilbage i rummet.

Den kompakte Airfree luftrenser er omtrent på størrelse med en kaffemaskine, og kan uden problemer stilles på gulvet eller i et hjørne. Den er fuldstændig lydløs, kræver intet vand eller filtre. Det eneste du behøver at gøre er at sætte stikket i kontakten, hvorefter du bare kan glemme den, alt imens du nyder godt af et forbedret indeklima, og en bedre nattesøvn.

Nyhed: Tulip 80
Den nye Tulip fra Airfree har et smukt slimline design, og passer derfor ind i ethvert rum. Den er lige så kraftfuld som de andre luftrensere fra Airfree. Den påberåber sig ingen opmærksomhed, er fuldstændig lydløs og perfekt til rum på op til 32m2.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere