12.05.2023  |  Business  |  Branchenyt

Framing samlet igen danske og internationale designbrands

For 4. gang danner FRAMING rammen om en kurateret udstilling af en lang række toneangivende danske og internationale designbrands i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign i København.

Og denne gang når FRAMING nye højder. Nu med endnu flere kvadratmeter, og med både gengangere og nye brands på listen. Ikke færre end 36 brands vil i år vise deres nyheder frem for de besøgende. Et rigtigt stærkt felt af udenlandske high-end brands har også lagt mærke til FRAMING og valgt at udstille i Odd Fellow Palæet. 

"Jeg er særlig stolt af de italienske brands som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione og Luceplan. Og så er der naturligvis også en række brands som har valgt FRAMING igen. Bl.a. String Furniture, Kasthall, Naver Collection og Eva Solo. Jeg er glæder mig til at byde nye brands velkommen til FRAMING, heriblandt Stolab, Greenholt, Man of Parts og Tarkett i samarbejde med Note (design studio). Som tidligere vil der være en "Outdoor Garden", hvor brands som Cane-line og Frostline viser deres design til friluftslivet på terrassen og i haven.", fortæller Samira Kudsk, der er grundlægger og ejer af FRAMING.

Når branchen samt designere, arkitekter, indkøbere og medier fra hele verden samles i København i dagene 7.-9. juni, vil de opleve en dynamisk udstilling af design fra både unge talenter og etablerede navne. København bliver en stor levende scene. Og der er ingen tvivl om at 3daysofdesign takket være det store arbejde af Signe Byrdal Terenziani er blevet en stor årlig designbegivenhed, som alle gerne vil være en del af – og som i år kan fejre et flot 10 års-jubilæum.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere