27.08.2021  |  Dining  |  Table top

Formstærk forandring fra BITZ

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kusintha betyder forandring – og forandring kræver kreativitet og nytænkning. Hos BITZ er det løbende arbejde med at udvikle og optimere sortimentet nu blandt andet resulteret i en række flotte tilføjelser til Kusintha-serien.

Enkelt og alligevel raffineret. Med sit stilrene, riflede design gør de nye Kusintha-vandglas og den matchende vandkande sig godt på alt fra sensommerens frokostborde til efterårets middage i stearinlysets skær. Både drikkeglassene og kanden fås i klar glas samt i fire, fine farver, der alle harmonerer perfekt med den karakterfulde glasur på BITZ stentøj.

På alle måder gennemført

Hjemmelavet hyldeblomstsaft, morgenjuice eller et glas vand ved siden af kaffen eller vinen. De nye tilføjelser til Kusintha-kollektionen kan anvendes og nydes i mange forskellige sammenhænge, og foruden at have et gennemført flot og funktionelt design er alle nyhederne skabt i gennemfarvet glas. 

Den nye kande og drikkeglassene fås i en helt klar variant og desuden i farverne grøn, amber, pink og blå. Dermed står de perfekt til farverne på BITZ stentøj og er velegnede, hvis man vil mixe og matche – men med sit stilrene look er Kusintha samtidig super flot på et tone i tone-bord.

Forandring der forandrer

Kusintha-kanden har en god, stor størrelse og rummer 1,2 liter. Den er 25,5 cm høj og har en diameter på 9,6 cm. Glassene, som rummer 28 cl, har en diameter på 7 cm og en højde på 10 cm.

De nye Kusintha-elementer skaber ikke bare forandring på middags- eller morgenbordet, for når man køber fra kollektionen, doneres en del af beløbet til Kusintha-projektet. Et projekt, skabt i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp som skaber håb og forandring for udsatte børn i verdens fattigste områder i Afrika.

OBS! Kusintha-kanderne og Kusintha-vandglassene forventes på lager d. 17. september 2021.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere