21.07.2022  |  Dining  |  Table top

Forkælelse til øjet

Det perfekte måltid sanser vi ikke blot med smagsløgene, men også ved at dufte, føle og ikke mindst se på det. Derfor er serveringen for mange også lige så vigtig som selve tilberedningen af maden. 

Hos aida finder man et væld af smukke stel, der kan forskønne måltidet – for eksempel den betagende stelserie Arctic White fra aida RAW.

Serien består af alt fra skåle, tallerkner, krus og fade til bordet i stentøj med en reaktiv glasur, som skaber et særligt levende udtryk, og bryder med den ellers stringente overflade. 

Det særlige udtryk omfavner og fremhæver på én og samme tid måltidets form og farve – også det lille søde.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere